Kattene

S* Idra Lynx Cream

Kallenavn: Mana
EMS: MCO n 09 22
Født: 11/06 - 2007
Far: Fogcity Yankee Viking, MCO n 09 22
Mor: Sybo Idun, MCO f 09

TICA-nr:
MyBPC3: N/N
Notis: Har kattunger

Stamtavle
Lille Mana, hun er ingen stor katt på utsiden, men på innsiden er hun trolig verdens største - i alle fall i følge henne selv. Typemessig er hun nok heller ikke den sterkeste, men hun har en stamtavle jeg ønsker å jobbe med, så for meg er hun en verdifull avlskatt, og jeg gleder meg til å se hva hun kan gi videre. Hun er søt som sukker, og alle som ikke driver med Maine Coon elsker henne, både for hennes søte utseende (hun ér jo en vakker katt) og personligheten. Hun er en god katt, og elsker alle hun ikke kjenner. Spesiellt fremmede menn, noe bedre enn det finnes ikke. Hun blir helt salig og fotfølger dem. Ellers kan hun være litt sær; hun lever i en liten rosa boble hvor hun er senter for alt, og alt skal foregå på hennes prinsipper. Hun tvangskoser deg om nødvendig, og er også flink til å bruke stemmen sin ved behov. Men aldri om hun løfter labben mot deg - hun er jo verdens snilleste katt!

----------------------------------------------------------------------------

Stuetigeren Willow

Kallenavn: Mini / Minni
EMS: MCO f
Født: 30/09 - 2009
Far: DK* Løvehulens Hitchcock, MCO n
Mor: S* Fratellos Starhawk, MCO f

TICA-nr: SBT 093009 010
MyBPC3: Vil bli testet
Notis: Har kattunger

Samtavle
Mini er husets dilt, kjæledegge, sengekamerat og ikke minst Dronningen over badekaret. Hun elsker badekar, og hver gang vi reiser oss, løper hun optimistisk mot badet og badekaret. Der skal det drikkes fra springen, eller bare sitte oppi badekaret - med selskap. Det er virkelig ikke det samme uten selskap syns hun. Hun er alltid der vi er, og en skikkelig Maine Coon i væremåten sin - helt herlig. Hun er snill som dagen er lang, og aldri så mye som tenkt på å krumme et værhår mot noen noen gang. Hun forguder Mana, og hennes store drøm er at de en dag skal bli bestevenner. Om det noen gang skjer, tviler jeg på, men Mini gir aldri opp :)

Dessverre fikk Mini livmorsbetennelse i "bursdagsgave" til ettårsdagen og måtte derfor parres litt før enn planlagt. Men vi krysser fingrene og håper på det beste.

----------------------------------------------------------------------------♥ ♥ ♥
They say memories are golden,
well, maybe that is true
I never wanted memories
I only wanted you

A million times I needed you
A million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

In life I loved you dearly
in death I love you still.
In my heart you hold a place
no one else could fill

If tears could build a stairway
and heartache make a lane.
I'd walk the path to Heaven
and bring you back again.

Our family chain is broken
and nothing seems the same.
But as God calls us back one by one
the chain will link again

(N) Celebrian's Lilo

19. januar 2006 - 26. April 2010

Å miste Lilo er det tøffeste jeg noen sinne har opplevd, hun var mitt hjertebarn og min lille unge - hun var alt for meg, og jeg kunne virkelig gitt hva som helst for å få henne tilbake - frisk. Dessverre måtte vi gi opp kampen mot nyresvikten hun var diagnosert med. Det var ingen lang kamp, men den var tøff, og til slutt var det eneste vi kunne gjøre for henne å la henne slippe. Men en dag møtes vi igjen, det liker jeg i alle fall å tro. Hun hadde en ubeskrivelig stor og flott personlighet, og har satt igjen dype potespor i hjertene til de som fikk bli kjent med henne. Hun var en veldig, veldig spesiell katt!
Hvil i fred, Lille Gull, du vil aldri bli glemt!

----------------------------------------------------------------------------